Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

WebTwist Websolutions is een betrouwbare partner voor de complete ontwikkeling van je website. Wij helpen je van het vormgeven van de website, tot aan de uiteindelijke ontwikkeling! Passie en transparantie staan hierbij voorop, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je kiest voor een samenwerking met WebTwist Websolutions. Buiten het feit dat we het eindproduct zo goed mogelijk laten aansluiten bij je wensen, denken we ook graag met je mee over passende toevoegingen. 

Overal toegankelijk met een responsive design

De websites die door WebTwist Websolutions worden ontwikkeld zijn zowel op een mobiele telefoon als op een computer goed te bekijken. Dit komt door het responsive design van onze websites, waarmee het formaat van de website automatisch wordt aangepast aan de device waarop de website geopend wordt. Zo voorkom je dat mensen de website wegklikken, als deze op een mobiele telefoon bijvoorbeeld niet goed zichtbaar is. 

Waar het formaat van de website op een mobiele telefoon of tablet kleiner is, zal het formaat op een computer normaal zijn. Zo is de website altijd goed te bekijken en heeft een bezoeker de gewenste informatie snel gevonden! 

Eenvoudig te beheren via een CMS

Iedere website wordt geleverd met een handig content management system (CMS), waarmee je de content op de website eenvoudig aan kunt passen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van nieuwe pagina’s, het bewerken van de huidige informatie op de website, het toevoegen van producten of afbeeldingen, enzovoorts. Het is heel eenvoudig om het CMS te leren begrijpen, zelfs als je weinig kennis van het beheer van websites hebt. 

Er zijn vele CMS systemen op de markt voor het beheer van websites, zoals verschillende open source oplossingen als Wordpress en Joomla. Er kleven een aantal nadelen aan deze systemen, wat voor ons een reden is om te kiezen voor Expression Engine als CMS.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Neem contact met ons op
 

Starters

WebTwist Websolutions biedt starters een website voor een betaalbare prijs, meer informatie over deze startersaanbieding vind je hier.

Meer informatie over onze startersaanbieding

Onze klanten

Waarom met ons werken

Het ontwikkelen van een website of webwinkel is vaak niet eenvoudig. Wanneer je ervoor kiest om dit door een externe partij uit te laten voeren, is duidelijkheid in de communicatie van groot belang. Je wilt immers zeker weten dat je wensen zo precies mogelijk worden uitgevoerd. Die duidelijkheid biedt WebTwist Websolutions je gedurende het gehele project! Vooraf geven we je inzicht in de kosten voor het ontwikkelen van een website of webwinkel, bieden je een overzicht van de vele mogelijkheden die er zijn en denken we met je mee over passende toevoegingen aan je eigen ideeën. Zo kom je bij ons nooit voor verassingen te staan! 

Afspraak is afspraak

Wij begrijpen het belang van duidelijke afspraken, daarom geldt bij ons: afspraak is afspraak! Of dit nu gaat om de vooraf afgesproken prijs, om de gewenste levertijd van je project of bijvoorbeeld om specifieke wensen qua design en functionaliteit van de webwinkel of website. Wij zorgen ervoor dat je project precies volgens afspraak aan je wordt opgeleverd!

Wat maak WebTwist Websolutions uniek? 

Naast de ruime expertise waarover ons team van ontwikkelaars beschikt, worden wij gedreven door onze passie voor het internet en in het bijzonder de ontwikkeling van websites en webwinkels voor onze klanten. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om een website op te leveren, die zo goed mogelijk aansluit bij je wensen, ook denken we mee over passende toevoegingen. Zo streven we samen met onze klanten naar een optimaal resultaat! 

Doordat al onze websites en webwinkels worden opgeleverd met een responsive design, zijn de websites zowel op een computer als op een mobiele telefoon of tablet goed te bekijken. Zo loop je geen risico op het verlies van potentiële klanten.

Kijk eens naar de diensten die we je aanbieden op onze website, om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die WebTwist Websolutions je biedt! 

Overtuigd van onze kwaliteiten?
Copyright © WebTwist Websolutions - 2024 | Sitemap | Algemene voorwaarden