Responsive design

Responsive design

Wist je dat 50% van het internetverkeer tegenwoordig vanaf mobiele apparaten komt? Zelfs in E-commerce worden tegenwoordig 15% van alle aankopen via mobiele devices gedaan. Door de snelle ontwikkeling en opkomst van smartphones lijkt deze opwaartse trend nog wel even door te zetten. In 2013 is zelfs het aantal smartphones, het aantal desktops voorbij gestreefd.

Om uw website het grootste bereik te geven is daarom een responsive design essentieel.
 

Wat is responsive webdesign?

De afmetingen van een smartphone scherm zijn niet hetzelfde als die van het beeldscherm van een pc. Ook is de processor en het werkgeheugen van een tablet of smartphone vele malen kleiner. Wat dit betekend voor uw website is dat deze op een andere manier geladen moet worden op mobiele apparaten om nog steeds goed zichtbaar te zijn.
 

Wat is het verschil met een gewone website?

Een website met responsive design zal de indeling van uw website aanpassen aan het apparaat waarop het wordt weergegeven. We kunnen ook dingen weglaten als dit ervoor zorgt dat de website langzamer laadt wanneer er minder werkgeheugen beschikbaar is. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw website goed zichtbaar is en snel laadt, ook als deze op een mobiele telefoon wordt weergegeven.
Wanneer een website goed wordt weergegeven op ieder device dan betekend dit meer omzet voor u!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact met ons op

Onze klanten

Waarom met ons werken

Het ontwikkelen van een website of webwinkel is vaak niet eenvoudig. Wanneer je ervoor kiest om dit door een externe partij uit te laten voeren, is duidelijkheid in de communicatie van groot belang. Je wilt immers zeker weten dat je wensen zo precies mogelijk worden uitgevoerd. Die duidelijkheid biedt WebTwist Websolutions je gedurende het gehele project! Vooraf geven we je inzicht in de kosten voor het ontwikkelen van een website of webwinkel, bieden je een overzicht van de vele mogelijkheden die er zijn en denken we met je mee over passende toevoegingen aan je eigen ideeën. Zo kom je bij ons nooit voor verassingen te staan! 

Afspraak is afspraak

Wij begrijpen het belang van duidelijke afspraken, daarom geldt bij ons: afspraak is afspraak! Of dit nu gaat om de vooraf afgesproken prijs, om de gewenste levertijd van je project of bijvoorbeeld om specifieke wensen qua design en functionaliteit van de webwinkel of website. Wij zorgen ervoor dat je project precies volgens afspraak aan je wordt opgeleverd!

Wat maak WebTwist Websolutions uniek? 

Naast de ruime expertise waarover ons team van ontwikkelaars beschikt, worden wij gedreven door onze passie voor het internet en in het bijzonder de ontwikkeling van websites en webwinkels voor onze klanten. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om een website op te leveren, die zo goed mogelijk aansluit bij je wensen, ook denken we mee over passende toevoegingen. Zo streven we samen met onze klanten naar een optimaal resultaat! 

Doordat al onze websites en webwinkels worden opgeleverd met een responsive design, zijn de websites zowel op een computer als op een mobiele telefoon of tablet goed te bekijken. Zo loop je geen risico op het verlies van potentiële klanten.

Kijk eens naar de diensten die we je aanbieden op onze website, om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die WebTwist Websolutions je biedt! 

Overtuigd van onze kwaliteiten?
Copyright © WebTwist Websolutions - 2024 | Sitemap | Algemene voorwaarden