Beheer uw eigen site

Beheer uw eigen site

Als website eigenaar wilt u natuurlijk niet voor elke kleine verandering op de website afhankelijk zijn van uw webdesigner. Stelt u eens voor dat u snel een belangrijke melding op uw website wilt zetten. Een product dat niet meer op voorraad is of een vakantie periode die u wilt vermelden. Het beste is dan natuurlijk dat u dit meteen zelf op uw website kunt plaatsen. Daarom ontwikkeld Webtwist Websolutions uw website met een CMS (content management systeem), zodat u makkelijk zelf veranderingen op uw website kunt maken.


Expression Engine – CMS

Misschien heeft u de term CMS al eens vaker gehoord. Dit komt omdat dit de meest gebruikte oplossing voor een website is. Zoals eerder aangegeven is het vaak makkelijk dat u als website eigenaar zelf veranderingen op uw website kunt maken. Een CMS zorgt voor een overzichtelijke backend van uw website, zodat dit makkelijk te realiseren is.
Er zijn vele CMS systemen op de markt om een website mee te maken, zoals open source oplossingen. Toch kleven er wat nadelen aan deze systemen en dat is de reden waarom Webtwist Websolutions voor het CMS van Expression Engine heeft gekozen.


Veiligheid en hoger in Google

Expression Engine CMS is van hogere kwaliteit dan de open source CMS systemen. Dit zorgt voor een betere beveiliging van uw website en schonere code. Voor u als eindgebruiker betekend dit dat Expression Engine het niet meer ingewikkeld maakt dan nodig is. U kunt gerust zijn dat de beveiliging van de website van het hoogste niveau is. Tevens zal door de schone code uw website sneller laden waardoor het gebruikersgemak toeneemt en uw website hoger in Google komt te staan.
Alleen de beste oplossing is goed genoeg voor uw website. Daarom kiest Webtwist Websolutions voor Expression Engine, een CMS dat o.a. gebruikt word door merken als Nike, Disney, Sony en de BBC.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact met ons op

Onze klanten

Waarom met ons werken

Het ontwikkelen van een website of webwinkel is vaak niet eenvoudig. Wanneer je ervoor kiest om dit door een externe partij uit te laten voeren, is duidelijkheid in de communicatie van groot belang. Je wilt immers zeker weten dat je wensen zo precies mogelijk worden uitgevoerd. Die duidelijkheid biedt WebTwist Websolutions je gedurende het gehele project! Vooraf geven we je inzicht in de kosten voor het ontwikkelen van een website of webwinkel, bieden je een overzicht van de vele mogelijkheden die er zijn en denken we met je mee over passende toevoegingen aan je eigen ideeën. Zo kom je bij ons nooit voor verassingen te staan! 

Afspraak is afspraak

Wij begrijpen het belang van duidelijke afspraken, daarom geldt bij ons: afspraak is afspraak! Of dit nu gaat om de vooraf afgesproken prijs, om de gewenste levertijd van je project of bijvoorbeeld om specifieke wensen qua design en functionaliteit van de webwinkel of website. Wij zorgen ervoor dat je project precies volgens afspraak aan je wordt opgeleverd!

Wat maak WebTwist Websolutions uniek? 

Naast de ruime expertise waarover ons team van ontwikkelaars beschikt, worden wij gedreven door onze passie voor het internet en in het bijzonder de ontwikkeling van websites en webwinkels voor onze klanten. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om een website op te leveren, die zo goed mogelijk aansluit bij je wensen, ook denken we mee over passende toevoegingen. Zo streven we samen met onze klanten naar een optimaal resultaat! 

Doordat al onze websites en webwinkels worden opgeleverd met een responsive design, zijn de websites zowel op een computer als op een mobiele telefoon of tablet goed te bekijken. Zo loop je geen risico op het verlies van potentiële klanten.

Kijk eens naar de diensten die we je aanbieden op onze website, om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die WebTwist Websolutions je biedt! 

Overtuigd van onze kwaliteiten?
Copyright © WebTwist Websolutions - 2024 | Sitemap | Algemene voorwaarden